Werkwijze

Voorafgaand aan iedere opdracht vindt een vrijblijvend kennismakingsgeprek plaats en wordt een offerte opgesteld.

 

Van inventarisatie tot definitief ontwerp
Een inventarisatie van de ruimte, de omgeving en de wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor het ontwerpproces. Er kunnen één of meerdere schetsvoorstellen worden gepresenteerd. Na de bespreking van het schetsontwerp, volgt een voorlopig ontwerp waarin alle toe te passen materialen zijn opgenomen. Ook dit zal weer worden besproken. Het eindproduct is een definitieve ontwerptekening aangevuld met een matenplan voor de uitvoering.

 

Beplantingsplan

Beplanting draagt in grote mate bij aan de sfeer en beleving van een buitenruimte. Een beplantingsplan van Jardin de Fleurs houdt o.a. rekening met de standplaatsfactoren, de onderhoudseisen en de seizoenen. 
Een beplantingsplan van Jardin de Fleurs wordt altijd op maat gemaakt en voorzien van een document met specifieke plant-informatie als hoogte, bloeiperiode, kleur, en foto's van de planten.
Een beplantingsplan kan worden aangevuld met een onderhoudsplan.

Aanleg
Jardin de Fleurs beschikt over een groot netwerk van vakbekwame hoveniersbedrijven. Indien gewenst kan Jardin de Fleurs de gehele aanleg van uw buitenruimte verzorgen of als projectleider optreden.
spacer