Profiel

Wie
Mijn naam is Monique Wilmink-Groeneveld. Ik ben getrouwd, heb twee jonge dochters en ben woonachtig in Den Hoorn (zh).
Na een groene studie met als afstudeerrichting tuinontwerp, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest op het gebied van oeverontwikkeling, waterkwaliteit en landschapsinrichting. Tussendoor heb ik freelance ontwerpwerk gedaan en een vakopleiding tot Floral Designer gevolgd. In 2005 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en met veel enthousisme Jardin de Fleurs opgericht.

Wat
Onder de naam Jardin de Fleurs adviseer en ontwerp ik voor particulieren, bedrijven, instellingen en semi-overheden. Mijn werkveld loopt uiteen van kleinschalige tuinontwerpen tot grootschalige gebiedsvisies.

De producten en diensten die ik zoal kan bieden, liggen in de orde van tuinadvies of beplantingsadvies, een terrasmetamorphose of verkoopstyling, een tuinontwerp met verlichtingsplan en/of beplantingsplan, een natuurontwikkelingsplan, een inrichtingsvisie, kortom jij mag het invullen.

Daarnaast kan ik jou ook helpen met de inrichting van jouw tuin met exclusieve tuinproducten, waarbij je kunt denken aan tuinmeubilair, bloempotten en tuinverlichting. 

Waar
Jardin de Fleurs is als bedrijf gevestigd in Den Hoorn
, Zuid-Holland. Echter mijn werkgebied gaat ver daar buiten.

Netwerk
Al vele jaren beschik ik over een groot netwerk van professionals in de groene sector. Zo kan ik op iedere vraag antwoord geven en is kwaliteit bij zeer specialistische zaken gewaarborgd. Daarnaast blijf ik altijd goed op de hoogte van ontwikkelingen in het vak door deelname aan diverse kennisplatforms. Zo ben ik onder andere lid van de TuinOntwerpersGroep.
spacer