Profiel

Wie
Jardin de Fleurs is in 2005 opgericht door Monique Wilmink-Groeneveld.
Na een groene studie met als afstudeerrichting tuinontwerp is Monique een aantal jaren werkzaam geweest op het gebied van oeverontwikkeling, waterkwaliteit en landschapsinrichting. Tussendoor heeft zij freelance ontwerpwerk gedaan en een vakopleiding tot Floral Designer gevolgd.

Wat
Jardin de Fleurs adviseert en ontwerpt voor particulieren, bedrijven, instellingen en semi-overheden. Het werkveld loopt uiteen van kleinschalige tuinontwerpen tot grootschalige gebiedsvisies.

De producten en diensten die Jardin de Fleurs u zoal kan bieden, liggen in de orde van Tuinadvies of Beplantingsadvies, een Terrasmetamorphose of Verkoopstyling, een Tuinontwerp met Verlichtingsplan of Beplantingsplan, een Natuurontwikkelingsplan, een Inrichtingsvisie, kortom u mag het invullen.

Daarnaast kan Jardin de Fleurs u ook helpen met de inrichting van uw tuin met exclusieve tuinproducten, waarbij u kunt denken aan tuinmeubilair, bloempotten en tuinverlichting. 

Waar
Jardin de Fleurs is gevestigd in Den Hoorn
, Zuid-Holland. Echter het werkgebied gaat ver daar buiten.

Netwerk
Jardin de Fleurs beschikt over een groot netwerk van professionals in de groene sector. Zo kan op iedere vraag antwoord gegeven worden en is kwaliteit verzekerd. Daarnaast blijft Jardin de Fleurs goed op de hoogte van ontwikkelingen in het vak door deelname aan diverse kennisplatforms.
spacer